Qui som

Ca l'Agustí és una empresa familiar que te més de cent anys d'història, tota ella lligada sempre a l'agricultura. En els seus inicis dedicada a la pagesia i producció de planters.

Generacions posteriors són les que van apostar per la renovació de l'empresa. Fa més de trenta anys que es va fer la renovació més important a càrrec del que era el seu director , en Josep Marrugat i Cruselles . Va ser quan es va introduir la planta ornamental , sense oblidar els seus orígens, i quan es va fer la gran transformació de les instal·lacions, donant el tret de sortida al centre de jardineria de l'actualitat.

Actualment l'empresa es troba sota la direcció de la tercera generació de la família. Amb l'esperit de la joventut, s'ha fet una important remodelació de les instal·lacions per oferir un millor servei als seus clients.

Masia Ca l'Agustí

El centre de jardineria de Ca l'Agustí és un referent per a la ciutat de Barcelona i la seva àrea d'influència. La nostra fita és que el client quedi content amb el nostre servei. Ens avalen els anys d'experiència i la nostra professionalitat.

Al nostre centre, que consta de quasi 2.000m² de superfície, pots trobar tot allò que sigui necessari per tenir cura de les teves plantes. Tot tipus de planta d'interior i d'exterior. T'ajudem a trobar allò que busques i els nostres professionals et donaran un servei tècnic molt acurat.

Masia Ca l'Agustí
Masia Ca l'Agustí
Masia Ca l'Agustí